Είμαι έγκυος τι να ντυθώ στις Απόκριες;

Είμαι έγκυος τι να ντυθώ στις Απόκριες;

Είμαι έγκυος τι να ντυθώ στις Απόκριες;

Η γιορτή της χαράς του κεφιού και του tela pongo στο repeat έφτασε! Ναι μιλάμε για τις αγαπημένες Απόκριες!

Αυτήν την περίοδο είσαι έγκυος και είσαι καλεσμένη σε αποκριάτικο πάρτι ! Τι να θα ντυθείς ; Η όμαδα του wewelcomebabies.gr είναι εδώ για εσένα και βρήκαμε τις πιο πρωτότυπες αποκριάτικες στολές και ιδέες!

Πως να ντυθώ στις Απόκριες :

Αρχικά εκμεταλλεύσου τη φουσκωμένη σου κοιλίτσα και ντύσε την και αυτήν! Εάν είσαι στο δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης η κοιλίτσα θα είναι το πιο δυναμικό αξεσουάρ της μεταμφίεσης  σου. 

Επέλεξε άνετη στολή που θα σε βοηθάει να κινείσαι. Η ελεύθερη κίνηση θα είναι απαραίτητη ειδικά κάτω από τους ρυθμούς των τραγουδιών του Καρναβαλιού που θα χορεύεις εσύ και το μωρό σου. Αφέσου στον ρυθμό είναι άκρως βοηθητικό.

Απέφυγε μεγάλες ογκώδεις στολές, δεν θα σε βολεύουν  γιατί ο συνωστισμός και η άμεση επαφή με την κοιλίτσα σου είναι κάτι που θέλουμε να αποφύγεις. Επίσης δεν θα είναι πρακτικές στην αγαπημένη συνήθεια της εγκυμοσύνης που είναι η συχνοουρία. Μην αμελήσεις στο να πηγαίνεις να αδειάζεις την ουροδόχο κύστη σου εάν νιώσεις την ανάγκη αυτή. Δεν θα κολλήσεις κάτι από μια ξένη τουαλέτα, η ουρολοίμωξη συμβαίνει όταν δεν αδειάζεις την ουροδόχο κύστη,  κοινώς κρατάμε πολύ ώρα τα ούρα μας.

Χρήσιμες ιδέες για την στολή σου :

Ένα απλό T-shirt μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια αποκριάτικη στολή. Χρησιμοποίησε ένα άσπρο μπλουζάκι και ζωγράφισε , ένα χαμόγελο, μια μπάλα Pokémon , έναν ήλιο ! Γενικά άφησε την φαντασία σου ελεύθερη.

Στολή με παντελόνι λάστιχο. Οι στολές που έχουν παντελόνια θα είναι πιο άνετες για σένα και το μωρό σου. Ιδέες για στολές  στην εγκυμοσύνη που έχουν δυο μέρη και αποτελούνται από άνετα παντελόνια είναι :

 • Οβελιξ
 • Ληστής  
 • Γκέισα
 • Νίντζα
 • Χίπισσά

Δώσε έμβαση στα αξεσουάρ. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις ή να φτιάξεις μια στολή μπορείς εύκολα και απλά να προμηθευτείς εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως :

 • Πολύχρωμες στέκες
 • Καπέλα
 • Μαγικό ραβδί
 • Σφυρίχτρες
 • Μεγάλα γυαλιά

Η ομάδα μας σου εύχεται να περάσεις υπέροχα και να βγάλεις πολύ φωτογραφικό υλικό το οποίο θα μοιράζεσαι ως ανάμνηση μαζί με το μωράκι σου στο μέλλον !

Παρακάτω θα δεις φωτογραφίες για έμπνευση και copy paste !

 

 
1080 1920 Έλλη Καστρίκα

Έλλη Καστρίκα

Είμαι η Έλλη Καστρίκα επαγγελματίας μαία, ασχολούμαι με το μοντέλο τοκετού one to one care από το 2013 και αποστολή και όραμα μου είναι να υποδέχομαι τα μωρά σε ένα κόσμο που θα αγκαλιάζει την διαφορετικότητα και να φροντίζω τις γυναίκες. Για υποστήριξη και οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία: Kλήση: 695 5962 928

Όλα τα άρθρα από : Έλλη Καστρίκα

  Το όνομά μου είναι . Στείλτε μου στο ή καλέστε με στο .
  Θα ήθελα να επικοινωνήσουμε για:

  Start Typing