Υπηρεσία

Θηλασμός

Καλωσορίσατε στο workshop Θηλασμού του WeWelcomeBabies, ένα πρόγραμμα που αφιερώνεται στην υποστήριξη και την προώθηση του μητρικού θηλασμού. Ένα πρόγραμμα θηλασμού με 100% επιτυχία για να πετύχεις αυτό που θες σε σχέση με τις δικές σου ανάγκες! Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, παρέχουμε την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη, βοηθώντας τις νέες μητέρες να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια θετική εμπειρία θηλασμού.

Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, θα εξερευνήσουμε τις βασικές τεχνικές του θηλασμού, τα οφέλη του θηλασμού τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό, καθώς και τα πιθανά προβλήματα και τρόπους αντιμετώπισής τους. Επίσης, θα δώσουμε έμφαση στη σημασία της σωστής υποστήριξης των νέων μητέρων καθώς και στη δημιουργία μιας κοινότητας που υποστηρίζει τον θηλασμό.

Δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου οι νέες μητέρες νιώθουν άνετα και ασφαλείς να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις ανησυχίες τους, βρίσκοντας υποστήριξη και την καθοδήγηση από την έμπειρη μαία της ομάδας μας του wewelcomebabies. Το μοναδικό πρόγραμμα που έχει 24/7 κάλυψη και αμέσως μετά το τέλος του! Οι συμμετέχουσες έχουν την δυνατότητα βοήθειας και στήριξης όποτε την χρειαστούν με ατομικές συναντήσεις!

€ 60 | 2 συναντήσεις

  • Εξειδικευμένη εκπαίδευση: Λάβετε επαγγελματική εκπαίδευση από πιστοποιημένους ειδικούς στον μητρικό θηλασμό.
  • Ατομική προσέγγιση: Απολαύστε την ατομική προσοχή και την προσαρμοσμένη στήριξη για τις ανάγκες σας και το μωρό σας.
  • Κοινότητα υποστήριξης: Συνδεθείτε με άλλες μητέρες και μοιραστείτε εμπειρίες και συμβουλές σε ένα φιλικό και συνεργατικό περιβάλλον.
  • Ενημερωμένες πληροφορίες: Μάθετε τα τελευταία νέα και τις βέλτιστες πρακτικές για τον μητρικό θηλασμό από ειδικούς στον τομέα.

  Οι συναντήσεις μας

  1. Εισαγωγή στον θηλασμό:

  Στην πρώτη συνάντηση, εξερευνούμε τη σημασία και τα οφέλη του μητρικού θηλασμού, εστιάζοντας στη συναισθηματική σύνδεση μεταξύ μητέρας μωρού. Μαθαίνουμε τις βασικές τεχνικές θηλασμού από την 1 ώρα μέχρι τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο και ανακαλύπτουμε πώς να κάνουμε τα πρώτα βήματα για έναν επιτυχή θηλασμό.

  2. Τεχνικές θηλασμού και προβλήματα:

  Σε αυτή τη συνάντηση, εστιάζουμε στις διαφορετικές τεχνικές θηλασμού και πώς να αντιμετωπίζουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, όπως οι δυσκολίες στην παραγωγή γάλακτος ή οι προβλήματα με τη θηλή. Εκπαιδευόμαστε στις στάσεις θηλασμού και την φροντίδα του μαστού.

  3. Ο θηλασμός μου - Χρήσιμες συμβουλές:

  Σε αυτήν την συνάντηση, παρέχουμε πρακτικές συμβουλές για την επίλυση προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι νέες μητέρες κατά τη διάρκεια του θηλασμού, όπως η διαχείριση του πόνου, η διατροφή της μητέρας και οι συμβουλές για τη συνέχιση του θηλασμού κατά τη διάρκεια της επιστροφής στην εργασία.

  Με την

  Έλλη Καστρίκα

  Μαία

  Aσχολούμαι με το μοντέλο τοκετού one to one care από το 2013 και αποστολή και όραμα μου είναι να υποδέχομαι τα μωρά σε ένα κόσμο που θα αγκαλιάζει την διαφορετικότητα και να φροντίζω τις γυναίκες. Για υποστήριξη και οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία:
  Kλήση: 695 5962 928

  € 60 | 2 συναντήσεις

   Είπαν για εμάς

   Άννα

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Γεωργία

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Αλεξάνδρα 

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Άννα

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Γεωργία

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Αλεξάνδρα 

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

    Το όνομά μου είναι . Στείλτε μου στο ή καλέστε με στο .
    Θα ήθελα να επικοινωνήσουμε για:

    Start Typing