Υπηρεσία

Προετοιμασία Τοκετού

Σε αυτό το σεμινάριο, δεν πρόκειται απλά να μάθετε για τον τοκετό. Θα συνδεθείτε σε έναν κόσμο που συνδυάζει την επιστημονική γνώση με την ουσιαστική φροντίδα, την στήριξη και την ενδυνάμωση.

Από την προετοιμασία του σώματος μέχρι την επικοινωνία με το μωρό σας, αυτό το σεμινάριο σας δίνει τα εργαλεία και την εμπειρία που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε κάθε στάδιο με αυτοπεποίθηση και αγάπη.

Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια κοινότητα υποστήριξης και φροντίδας, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις, τους φόβους και τις αποριές σας με άλλους γονείς που βρίσκονται στο ίδιο σημείο με εσάς.

Στο σεμινάριο “Προετοιμασία για τον τοκετό” του WeWelcomeBabies, δημιουργούμε ένα περιβάλλον που εμπνέει, πληροφορεί και ενδυναμώνει τους γονείς για την εμπειρία του τοκετού και την γονεϊκότητα.

€ 150 | 8 συναντήσεις

  Τι προσφέρουμε:

  • Θεωρία και βιωματικές ασκήσεις: Κατανοήστε τις φυσιολογικές διαδικασίες του τοκετού, τις επιλογές που έχετε και πώς να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να γεννήσετε.
  • Ψυχολογική υποστήριξη: Ανακαλύψτε τη δύναμη της αυτοεπίγνωσης και της σύνδεσης με το μωρό σας, με την ψυχολόγο μας μέσα από την τεχνική του birth art.
  • Ομαδική στήριξη: Συνδεθείτε με άλλους γονείς σε μια ασφαλή κοινότητα όπου μπορείτε να μοιραστείτε εμπειρίες και να αποκτήσετε υποστήριξη.

  Η κάθε μας συνάντηση

  1. Προετοιμασία για τον τοκετό και οι αλλαγές στο σώμα μου:

  Σε αυτήν τη συνάντηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αναγνωρίζουν τα πρώιμα σημάδια του τοκετού και την εξέλιξή του. Θα αναλυθούν οι αλλαγές που βιωνεί το σώμα σου και πως προετοιμαζόμαστε για τον τοκετό. Θα δωθεί αναλυτική λίστα με τα πράγματα που χρειαστεί να έχεις μαζί σου για το μαιευτήριο.

  2. Η έναρξη του τοκετού:

  Πως αρχίζει ο τοκετός στο σώμα και πως διαχειρίζομαι την στιγμή; Η συνάντηση με το μωρό μου είναι κοντά. Η αρχή του τοκετού είναι μια στιγμή γεμάτη συναισθήματα. Καθώς ξεκινά, το σώμα σας και το μωρό σας ανταλλάσσουν συναισθήματα και ένστικτα, δημιουργώντας ένα δεσμό που γίνεται ολοένα και πιο ισχυρός καθώς πλησιάζετε στη στιγμή της γέννησης.

  3. Μέθοδοι ανακούφισης και χαλάρωσης στον τοκετό:

  Μέθοδοι ανακούφισης και χαλάρωσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του τοκετού. Θα εξεταστούν θέσεις τοκετού και ασκήσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην εμπέδωση αυτών των τεχνικών.

  4. Τα στάδια του τοκετού και τα είδη του:

  Βλέπουμε όλη την πορεία του τοκετού και την εξέλιξη του. Ανακαλύπτουμε τι μπορούμε να κάνουμε σε κάθε στάδιο. Ανακαλύπτουμε όλα τα είδη του τοκετού VBAC, καισαρική τομή και waterbirth. Θα δοθει πλάνο τοκεκού για να καταγράψεις τις ανάγκες και τις επιλογές σου στον τοκετό σου.

  5. Επικοινωνία με το μωρό:

  Η σημασία της επικοινωνίας με το μωρό σας από την πρώτη στιγμή. Θα εξεταστεί ο ρόλος της επικοινωνίας με το μωρό και η ανάπτυξη μιας θετικής σχέσης με το μωρό. Θα δημιουργήσεις θετικές δηλώσεις (birth affirmations) και θα αποφορτιστείς μέσα απο το birth art.

  6. Ο θηλασμός μου:

  Ένα δημιουργικό workshop για το θηλασμό. Θα αναλύσουμε διάφορες τεχνικές και συμβουλές για την επιτυχή θηλασμό και θα δούμε βήμα βήμα πως θα τον καταφέρουμε

  7. Baby care - Φροντίδα μωρού:

  Η φροντίδα του μωρού σου, όλα όσα θα χρειαστείς να ξέρεις. Πως γίνεται η αλλαγή της πάνας, το μπανάκι του μωρού, ο ύπνος του. Θα δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον φροντίδας για εσένα και το μικρό σου μωρό.

  8. Η λοχεία συναντά την φροντίδα:

  Μια καινούργια περίοδος ξεκινά και θα έχεις τις πρώτες πληροφορίες που θα χρειαστείς για να το διαχειριστείς. Πως θα μπορέσεις να φροντίσεις το σώμα μετά τον τοκετό και πως θα ενισχυθεός στο κομμάτι της αυτοφροντίδας.

  € 150 | 8 αυτοτελείς συναντήσεις

   Είπαν για εμάς

   Άννα

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Γεωργία

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Αλεξάνδρα 

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Άννα

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Γεωργία

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Αλεξάνδρα 

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

    Το όνομά μου είναι . Στείλτε μου στο ή καλέστε με στο .
    Θα ήθελα να επικοινωνήσουμε για:

    Start Typing