Υπηρεσία

Prenatal Yoga

Τα μαθήματα yoga κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στο WeWelcomeBabies προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με το σώμα και το μωρό σας κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης περιόδου. Με έμφαση σε μια ολιστική προσέγγιση της εγκυμοσύνης και του τοκετού, τα μαθήματα yoga αποτελούν σημαντικό μέρος αυτής της προσέγγισης, και μπορείτε να ξεκινήσετε ήδη από την αρχή της εγκυμοσύνης.
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων yoga εγκυμοσύνης του WeWelcomeBabies, θα εξερευνήσετε απλές και ασφαλείς στάσεις yoga που προάγουν την ευεξία και την υγεία τόσο της μητέρας όσο και του μωρού. Θα εκπαιδευτείτε στην αναπνοή, την αποκατάσταση και την ενδυνάμωση του σώματος, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε τις φυσιολογικές αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε συμμετέχουσας για αυτό δημιουργούμε ατομικά και ομαδικά group, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και την άνεση. Με την καθοδήγηση της Αννάς Αγγούμη Yoga Instructor, θα εξερευνήσετε τη συνειδητή σύνδεση με το σώμα και την ανάπτυξη ενός θετικού συναισθήματος αυτοσεβασμού και αυτοπεποίθησης.

€ 50 | 4 συναντήσεις

  • Ασφαλές περιβάλλον και υποστήριξη
  • Εξασφάλιση φυσικής και συναισθηματικής ευεξίας
  • Eνδυνάμωση του σώματος
  • Εκπαίδευση στη σωστή αναπνοή και ανακούφιση από το άγχος
  • Προετοιμασία για την εύκολη προσαρμογή στις φυσιολογικές αλλαγές της εγκυμοσύνης
  • Αντιμετώπιση των συναισθηματικών και σωματικών προκλήσεων του τοκετού με αυτοπεποίθηση
  • Ενίσχυση για μια θετική εμπειρία τοκετού

  Οι συναντήσεις μας

  1. Εισαγωγή στην Prenatal Yoga

  Στην πρώτη συνάντηση, εξερευνούμε ασφαλείς στάσεις yoga για την εγκυμοσύνη, εστιάζοντας στην αναπνοή και απλές ασκήσεις που ενισχύουν τη σύνδεση με το σώμα και το μωρό. Μέσω συζητήσεων και καθοδηγούμενου οραματισμού, κάνουμε εξάσκηση σε τεχνικές χαλάρωσης.

  2. Σωματική ενδυνάμωση και ευεξία

  Στη δεύτερη συνάντηση, εστιάζουμε στην ανακούφιση από πόνους, ενώ εξερευνούμε τεχνικές χαλάρωσης και ενδυνάμωσης. Μέσα από ασκήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εγκυμοσύνης και του τοκετού, δημιουργούμε ένα θετικό περιβάλλον για την ανάπτυξη σωματικής και συναισθηματικής ευεξίας.

  3. Προετοιμασία για τον τοκετό

  Στην τρίτη συνάντηση, εστιάζουμε στην προετοιμασία για τον τοκετό. Μέσω ασκήσεων για ενδυνάμωση στις θέσεις τοκετού και τεχνικών αναπνοής για αντιμετώπιση του άγχους, δημιουργούμε ένα περιβάλλον υποστήριξης και αυτοπεποίθησης για τις μέλλουσες μητέρες.

  4. Συνδέομαι με το μωρό μου

  Στην τέταρτη συνάντηση, επικεντρωνόμαστε στην ενίσχυση του δεσμού μεταξύ της μητέρας και του μωρού. Μέσω ασκήσεων της yoga που προάγουν την συνειδητότητα και τη συναισθηματική επαφή, βοηθούμε τις μητέρες να ενισχύσουν τη σχέση τους με τα μωρά τους, δημιουργώντας ένα βαθύτερο δέσιμο.

  Με την

  Άννα Αγγούμη

  Yoga Instructor

  Είμαι Yoga Instructor και Ιατρική Τεχνολόγος με ειδίκευση στο τομέα της εξωσωματική γονιμοποίησης.

  € 50 | 4 συναντήσεις

   Είπαν για εμάς

   Άννα

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Γεωργία

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Αλεξάνδρα 

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Άννα

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Γεωργία

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Αλεξάνδρα 

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

    Το όνομά μου είναι . Στείλτε μου στο ή καλέστε με στο .
    Θα ήθελα να επικοινωνήσουμε για:

    Start Typing