Υπηρεσία

Postnatal Yoga

Η Postnatal Yoga προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα γιόγκα για νέες μητέρες, που βρίσκονται στην περίοδο αμέσως μετά τον τοκετό. Το σεμινάριο απευθύνεται σε μητέρες που επιθυμούν να ενδυναμώσουν το σώμα τους, να επαναφέρουν την ενέργειά τους και να αντιμετωπίσουν το στρες μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης και της γέννας.

Στο πρόγραμμα αυτό, οι συμμετέχουσες θα εξασκηθούν σε ασκήσεις που στοχεύουν στην αποκατάσταση και την ενδυνάμωση του σώματος τους. Μέσω της γιόγκα, θα ανακαλύψουν τη σημασία της βαθιάς αναπνοής και θα εφαρμόσουν τεχνικές που θα βοηθούν στην αντιμετώπιση του στρες και την ανακούφιση του μυαλού και του σώματος.

€ 50 | 4 συναντήσεις

  Η Postnatal Yoga προσφέρει πολλά οφέλη για τις νέες μητέρες:

  • Φυσική ενδυνάμωση
  • Ανακούφιση από το στρες
  • Αποκατάσταση του σώματος
  • Συναισθηματική ευεξία
  • Σύνδεση με το μωρό

  Σε κάθε συνάντηση :

  Η Postnatal Yoga προάγει την αίσθηση της ηρεμίας, της χαλάρωσης και της εσωτερικής γαλήνης.Οι ασκήσεις γιόγκα ενισχύουν τη μυϊκή δύναμη και την ευελιξία, βοηθώντας τις μητέρες να αποκαταστήσουν τη φυσική τους κατάσταση μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα.

  1. Ενδυνάμωση:

  Ενδυνάμωση του σώματος με ασκήσεις που εστιάζουν στον πυρήνα, τους μυες της πλάτης και τους μυες του πυελικού εδάφους. Οι ασκήσεις γιόγκα ενισχύουν τη μυϊκή δύναμη και την ευεξία, βοηθώντας τις μητέρες να αποκαταστήσουν τη φυσική τους κατάσταση μετά την εγκυμοσύνη και την γέννα.

  2. Ευεξία:

  Η ευεξία της νέας μητέρας είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική της ευεξία. Η Postnatal Yoga προάγει την αίσθηση της ηρεμίας, της χαλάρωσης και της εσωτερικής γαλήνης.

  3. Σύνδεση με το μωρό:

  Ενθάρρυνση της επικοινωνίας και της αλληλεπίδρασης με το μωρό μέσω ασκήσεων που περιλαμβάνουν το μωρό. Η Postnatal yoga ενδυναμώνει τον δεσμό μητέρας-μωρού και προάγει την ουσιαστική σύνδεση αγάπης.

  Με την

  Άννα Αγγούμη

  Yoga Instructor

  Είμαι Yoga Instructor και Ιατρική Τεχνολόγος με ειδίκευση στο τομέα της εξωσωματική γονιμοποίησης.

  € 50 | 4 συναντήσεις

   Είπαν για εμάς

   Άννα

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Γεωργία

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Αλεξάνδρα 

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Άννα

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Γεωργία

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Αλεξάνδρα 

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

    Το όνομά μου είναι . Στείλτε μου στο ή καλέστε με στο .
    Θα ήθελα να επικοινωνήσουμε για:

    Start Typing