Υπηρεσία

Αποθηλασμός

Γνωρίζουμε ότι η περίοδος της του θηλασμού του μωρού σας είναι γεμάτη με όμορφες στιγμές, αλλά και με προκλήσεις. Ο αποθηλασμός αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της περιόδου, και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν είστε μόνες.

Στόχος μας είναι να σας ενδυναμώσουμε και να σας δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεστε για να νιώθετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση σε κάθε βήμα.
Πιστεύουμε ότι ο αποθηλασμός μπορεί να είναι μια θετική εμπειρία για εσάς και το μωρό σας. Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας προσφέρουμε την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση για να κάνετε αυτό το μεταβατικό στάδιο μια ομαλή και όμορφη εμπειρία.

€ 30 | 2 συναντήσεις

  Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας κρατήσουμε από το χέρι και θα σας οδηγήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Μέσα από συζητήσεις, βιωματικές ασκήσεις και μοίρασμα, θα εξερευνήσουμε μαζί:

  • Τη σημασία του αποθηλασμού, τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας.
  • Τις διάφορες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας, λαμβάνοντας υπόψη τις δικές
   σας ανάγκες και τον δικό σας ρυθμό.
  • Πρακτικές συμβουλές και τεχνικές για να κάνετε τον αποθηλασμό μια ομαλή και
   ήρεμη εμπειρία.
  • Τρόπους αντιμετώπισης τυχόν δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν.
  Μήπως το μωρό δεν χορταίνει

  Οι συναντήσεις μας

  Συνάντηση 1:

  Εισαγωγή στον αποθηλασμό και η σημασία της ομαλής μετάβασηςης. Αναλύονται οι φυσιολογικές αλλαγές στο σώμα της μητέρας και του βρέφους και παρουσιάζονται τα συναισθήματα που μπορεί να προκαλέσει ο αποθηλασμός. Επίσης, αναφέρονται τεχνικές αποθηλασμού και πρακτικές για τη διαχείριση των συναισθημάτων, ενώ δίνεται χώρος για συζήτηση και υποστήριξη.

  Συνάντηση 2:

  Δημιουργούμε εξατομικευμένα πλάνα αποθηλασμού για μια ομαλή μετάβαση. Δίνεται έμφαση στη διαχείριση πιθανών δυσκολιών και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που μπορεί να προκύψουν. Αναδεικνύεται η σημασία της υποστήριξης και η αποτύπωση των συναισθημάτων και των εμπειριών, ενώ παρέχονται συμβουλές για μια ομαλή προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα.

  Διδάσκει η

  Έλλη Καστρίκα

  Μαία

  Aσχολούμαι με το μοντέλο τοκετού one to one care από το 2013 και αποστολή και όραμα μου είναι να υποδέχομαι τα μωρά σε ένα κόσμο που θα αγκαλιάζει την διαφορετικότητα και να φροντίζω τις γυναίκες. Για υποστήριξη και οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία:
  Kλήση: 695 5962 928

  € 30 | 2 αυτοτελείς συνεδρίες

   Είπαν για εμάς

   Άννα

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Γεωργία

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Αλεξάνδρα 

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Άννα

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Γεωργία

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

   Αλεξάνδρα 

   Είναι πολύ καλό πρόγραμμα

    Το όνομά μου είναι . Στείλτε μου στο ή καλέστε με στο .
    Θα ήθελα να επικοινωνήσουμε για:

    Start Typing